Starity

Hilaria Baldwin először beszélt hatodik gyermekéről

2021. március 05. 10:10   |   Szerző: Four

Alec Baldwin és felesége öt hónappal azután köszöntötték a babát, hogy Hilaria megszülte ötödik gyereküket.

hirdetés

Nagy meglepetést okozott követőinek a Baldwin házaspár, amikor kiposztolták, megérkezett hatodik gyermekük is. A színész felesége öt hónappal a hatodik gyermek születése előtt hozta világra ötödik babájukat, így aztán sokan nem értették, hogyan is jött ki logikailag az új jövevény érkezése.

Hilaria most végre elárulta, Lucíának hívják a hatodik gyerkőcöt, és egy ismerősük szerint béranya segítségével jött világra. A jógaoktató elmondása szerint legutóbbi vetélése után annyira szerettek volna gyerekei egy kishúgot, hogy végül Alec-kel a béranya mellett döntöttek:

Amikor megtudtam, hogy meghalt a babánk, megmondta a gyerekeinknek, hogy a húguk jönni fog, csak nem most. Semmi sem helyettesítheti őt, de két csodálatos lélek érkezett az életünkbe, és odáig vagyunk, hogy megismerhettük őket. 

Majd így folytatta:

A gyerekink nagyon bátrak voltak még abban a szomorú gyászidőszakban is - bátrabbak, mint mi... És kitartóan reménykedtek. (...) Megtanultam, hogy a gyerkőceink gyakran bölcsebbek mint mi, és a bölcsességük vezetett minket.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek