Starity

Féltestvére szerint Meghan Markle nárcisztikus személyiségzavartól szenved

2021. március 09. 10:10   |   Szerző: Four

Meghan apai féltestvére, Samantha Markle elmondta véleményét húgával kapcsolatban.

hirdetés

Meghan Markle és Harry herceg vasárnap este megjelent, komoly témákat feszegető interjúja kapcsán megszólalt a hercegné nővére, Samantha is. 

Meghan és Samantha apai ágon féltestvérek, és a nő egy ausztrál rádióműsornak, a 'Fifi, Fev and Nick’-nek nyilatkozott.

Egyértelműen látom a nárcisztikus személyiségzavart. Nem diagnosztizálom őt, de látnia kéne egy tanácsadónak. Sajnálom Harryt. [Meghan] elszakította a családjától, minden barátjától, az élettől, amit addig ismert. Azokra az elrabolt áldozatokra emlékeztet, akik egy idő után elkezdik azt hinni, hogy az életük szörnyű volt, és szerelmesek lesznek a fogvatartójukba. 

- jelentette ki Samantha, és arra a kijelentésére is kitért, mely szerint Meghan nem tudott sokat a királyi családról, amikor hozzáment Harryhez:

Rengeteg fotón szerepel a Buckingham-palota előtt! Bálványozta Dianát. Sokat tanulmányozta, leutánozta az öltözékét, a gesztusait, és Diana kedvelt parfümjét viselte az első randin! Ne mondjátok nekem, hogy a testvérem nem tudta, ki Harry!

- mondta. 

Samantha egyébként már írt egy kitálaló hangvételű könyvet a Meghanhez fűződő kapcsolatáról, amelyre a hercegné úgy reagált, "19 éve nem találkozott nővérével, akit utoljára a diplomaosztóján látott" - így nem is nagyon ismerik egymást.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek