Starity

Scott Disick: "Sofia Richie arra kért, válasszak közte és Kourtney Kardashian között"

2021. március 19. 11:11   |   Szerző: Four

A reality-sztár elárulta, milyen problémák merültek fel korábbi kapcsolatában.

hirdetés

Elkezdődött a Kardashianok realityjének utolsó évada, amelynek első epizódjában többek között Scott Disick és Sofia Richie kapcsolatának alakulása volt a téma. 

Disick elmesélte Khloe és Kim Kardashiannak, Sofia problémája az volt, hogy barátnőjeként nem érezte magát első helyen a férfi életében. 

Azt gondoltam adok egy esélyt és még jobban figyelek rá, hogy első helyen legyen, de annak ellenére, hogy ezt tettem, úgy éreztem, szeretné, hogy Kourtney ne legyen a képben. Én meg azt mondtam, számomra ez a legfontosabb dolog: a gyerekeim és a családom, az egyetlen családom, amelybe ti is beletartoztok. Sofia azt mondta: "nem akarok osztozni Kourtney-val rajtad." Szó szerint adott egy ultimátumot: "Vagy engem választasz, vagy Kourtney-t."

- mesélte Disick, és hozzátette:

De Kourtney és a gyerekeim - egy egység. Hogy lehet ezt kívánni tőlem? Lehetetlen volt, hogy így folytassuk a kapcsolatunkat.

- jelentette ki.

Kris Jenner is hozzászólt a témához: korábban elárulta, szerinte nagyon nehéz lehet ilyen fiatalon, mint Sofia, összejönni valakivel, akinek "ennyi csomagja van". Hozzátette, számára is nehéz volna egy ilyen kapcsolat, hiszen a legtöbb nő nem hajlandó ilyesminek kitenni magát.

Kim is kifejtette a gondolatait:

Ha én lennék Sofia helyében, úgy érezném, hogy ez nem normális. Nem akarnék olyannal együtt lenni, aki mondjuk az exével nyaralgat.

- mondta.

Disick egyébként azóta ismét egy nagyon fiatal lánnyal van együtt: összejött Amelia Hamlinnel.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek