Starity

Britney Spears szégyelli a róla készült dokumentumfilmet

2021. március 31. 14:02   |   Szerző: Four

Az énekesnő végre megtörte a csendet a róla készült, nagy port kavaró dokumentumfilm kapcsán.

hirdetés

Britney Spears megtörte a csendet: az énekesnő Instagramján posztolt arról, mi a véleménye a róla készült dokumentumfilmről, amelynek hatására több celeb és újságíró is elnézést kért.

(...)A föld tovább forog és az élet megy tovább, de mi, emberek ugyanolyan érzékenyek maradunk!!! Nem néztem meg a dokumentumfilmet, de valamennyit láttam belőle, és kínosan érzem magam, hogy milyen fényben tüntettek fel engem... Legalább két hétig sírtam... És még mindig sírok most is!!! Megteszem, amit tudok a saját spiritualitásom és magam érdekében, hogy megőrizzem az örömömet... szeretetem... és boldogságom!!! A tánc hoz nekem örömöt minden nap!!! Nem azért vagyok itt, hogy tökéletes legyek.... a tökéletesség unalmas... Azért vagyok itt, hogy szeretetet sugározzak.

- jelentette ki az énekesnő, aki gyakran posztol magáról táncos videókat. Nemrég azonban egy nosztalgikus felvételt is megosztott: így énekelt 17 évesen Szingapúrban.

A Page Six forrása szerint a film bizonyos részletei túl nehéznek bizonyultak Britney számára, ezért nem bírta végignézni őket. Ezek voltak:

Azok a jelenetek, amelyek élete legnehezebb korszakát idézték, az őrült médiacirkusz és hogy örökké középpontba állították, hogy fiatal anya. De most először évek óta azt érzi, az emberek az oldalán állnak és jóra fordulnak a dolgai.

- jelentette ki az illető.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek