Starity

Megjelent a Greta Van Fleet második albuma

2021. április 16. 20:08   |   Szerző: eszti136

A négy huszas éveiben járó srác két EP és egy nagysikerű album kiadása után megjelentette második lemezét, ami a The Battle At Garden’s Gate címet kapta.

hirdetés
Megjelent a Greta Van Fleet második albuma
Fotó: Instagram @gretavanfleet

A készülő korongról már korábban említést tettünk ebben a cikkben. Az április 16-i dátum már régóta publikus, a teljes dallista pedig február 10-én lett publikálva a rajongók nagy örömére.

A lemez előfutáraként 2020 októberében jelent meg a My Way, Soon videoklippel együtt. Ezt követően további három szám, az Age of Machine, a Heat Above, valamint a Broken Bells is elérhetővé vált, sőt, előbbi háromhoz még kisfilm és élőben rögzített felvétel is készült. 

Nemrégiben a banda frontembere, Josh Kiszka így nyilatkozott a Kerrang!-nak az album témájáról, és a cím mögötti üzenetről:

Lenyűgöző, hogy a háború témája valahogyan mindig jelen volt, amióta létezik az ember. Vannak vallási háborúk, ipari forradalmak, hadiipar – és még sorolhatnám. Úgy tekinthetünk a Paradicsom kapujára, mint az egyedüli helyre, ami még megmaradt a természetes világból, és aztán ott van minden más, ami veszélyezteti ezt ezen az iparágon keresztül.

Hallgass bele itt:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek