Starity

Munkahelyi bántalmazásról tálalt ki az APRIL egykori tagja

2021. április 20. 11:11   |   Szerző: heecasso

Lee Hyunjoo a napokban arról számolt be, hogy az APRIL tagjai, azaz egykori csapattársai bántalmazták.

hirdetés

Korábban Lee Hyunjoo öccse és még egy illető, aki az énekes-színésznő osztálytársának vallotta magát, elárulta, milyen bántalmazó közösség alakult ki az APRIL-ben. Ám a DPS Media – ami mindkét fél tevékenységeit menedzseli – számos nyilatkozatában tagadta az állításokat, és bejelentette, hogy a hamis vádakat terjesztők ellen jogi lépéseket tesz a jövőben.

Április 18-án szólalt fel végül az érintett egy Instagram-poszt formájában, amelyben kifejtette a szituációt a saját szemszögéből, valamint megerősítette a bántalmazásról szóló pletykákat is.

 Helló, Lee Hyunjoo vagyok.
(...) Eddig a cégem csak olyan nyilatkozatokat tett közzé, amik eltérnek az igazságtól. (...) Sokáig haboztam, mert féltem attól, mivel ártanának nekem, ha írnék a saját tapasztalataimról. (...) A bántalmazás 2014-ben kezdődött, amikor a debütálásomra készültem, és 2016-ig tartott, mikor elhagytam a bandát. (...) Egy napból 24 órát kellett eltöltenem az elkövetőkkel egy olyan helyen, ahol senkire sem számíthattam. Mivel nem bírtam már tovább, meséltem a szüleimnek a szenvedésemről. Felkeresték a cégem igazgatóját, azonban, ezek után is csak olyan helyzetekben találtam magam, amelyekben engem hibáztattak. (...) 

 Nem sokkal később a DPS Media válaszolt a kiírásra:

(...) A posztban leírt tartalom egyoldalú, torz állítás, amely távol áll az objektív igazságtól. (...) Lee Hyunjoo és az ismerősei által tanúsított felelőtlen viselkedés miatt az APRIL tagok és az ügynökség már elég lelki sérelmet szenvedtek. A sértettek is kétségbeesetten igyekeznek felfedni a valódi igazságot a történtek mögött, hogy ártatlanságukat bizonyítsák. (...) Úgy döntöttünk, az objektív igazság feltárása céljából az igazságügyi hatóság tisztességes és pártatlan nyomozására bízzuk az ügyet. (...)

via Soompi 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek