Starity

Gyermekeivel ünnepelte Angelina Jolie a születésnapját – fotók!

2021. június 06. 18:06   |   Szerző: Glamster

A legendás színésznő, Angelina Jolie, 46 éves lett június 4-én. Csekkold a buliról készült fotókat!

hirdetés

Angelina Jolie és Brad Pitt között csúnyán elmérgesedett a viszony a válást követően. Születésnapja előtt eldőlt a gyermekfelügyeleti ügyük is, amely eredményének nem igazán örülhet.

Jolie június 4-én lett 46 éves, ezt egy LA-i TAO nevezetű étteremben ünnepelte meg. Sárga ruhát viselt egy ismeretlen tervezőtől, és mellette az összes gyermeke feltűnt, Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) és Vivienne és Knox (12).

A színésznő 1975. június 4-én született, Jon Voight Oscar-díjas színész és Marcheline Bertrand színésznő gyermekeként. 10 évesen Los Angelesbe költözött, és ott pár évig tanult a színészkedésről. Időközben modellként is kipróbálta magát, majd kisebb reklámokban és videoklipekben kapott szerepet.

1993-ban kezdte meg igazán a pályafutását. Legismertebb filmjei közé tartozik a Demóna, Lara Croft: Tomb Raider, Észvesztő és a Mr. és Mrs. Smith. Jolie életében kiemelkedő a jótékonysági tevékenysége, amelyre mindig nagy gondot fordított. Éppen ezért az ENSZ-nél is dolgozott több ügyön, és a Menekültügyi Főbiztonság (UNCHR) nagykövete is lett.

Angelina többször is a 100 legszexisebb nő között szerepelt, és az évek alatt Hollywood egyik gyémántja lett.

Csekkold a fotókat a linken:

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek