Starity

Jessie J még mindig nehezen énekel: elsírta magát betegsége miatt

2021. augusztus 14. 13:01   |   Szerző: Four

Az énekesnő hat hónapja küzd torokfájdalommal, és az éneklés sem megy neki jól.

hirdetés

Jessie J Instagramon öntötte ki a szívét: az énekesnő elárulta, hogy még mindig nincs jól. Decemberben Meniére-szindrómát állapítottak meg nála, és azóta egyfajta torokfájás is kínozza, amelytől énekelni sem tud. 

Tegnap megpóbáltam elénekelni egy dalt, ami általában könnyen megy - de most nem ment. A probléma nem a hangommal van, de kihatással van rá. És hát... zokogtam. Órákig. (...) Hat hónapja tart ez az egész, és még mindig nem tudok egy egész napot a nyakamban és a torkomban lévő fájdalom nélkül végigélni. A legrosszabb az, hogy nem a hangszálaimmal van a baj. Egészségesek, (...) valami körülöttük a baj. Gerinc, pajzsmirigy, allergia. Ki tudja. A vizsgálatok folytatódnak.

- majd így folytatta:

Az idő 95%-ában jól vagyok, pozitív és erős, és ezt is képviselem legtöbbször. De az az 5% növekszik, ha nem figyelek rá. (...) Azt hiszem, azért osztom meg veletek ezt, mert az emberek gyakran megkérdezik, hogy maradok ilyen pozitív. Az igazság az, hogy nem vagyok az. Nyilvánvalóan nem érzem magam úgy mindig, mint tegnap. De nem tettetem a jókedvet, mert az nem egészséges. (...) Bárkinek, aki most megerőltető időszakon megy keresztül: érezlek titeket, látlak titeket. Túlleszünk ezen.

- írta az énekesnő.

Embed from Getty Images

via abcNews

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek