Starity

Íme 10 celeb, aki a sportban is jeleskedik

2021. augusztus 31. 19:07   |   Szerző: Glamster

Ebben a cikkben olyan sztárokat mutatunk be, akik sportolóként is remekül helyt tudnak állni.

hirdetés
Íme 10 celeb, aki a sportban is jeleskedik
Fotó: A kép csak illusztráció

1. Dwayne „The Rock” Johnson

The Rock nagy népszerűségnek örvend Hollywoodban, ami leginkább kemény munkájának köszönhető. Ám, mielőtt a színészi pályán nagy nevet szerzett volna, az amerikai fociban ért el elég szép eredményeket a Miami Hurrcanes csapatban. Dwayne a védelemben volt benne 1991-ben, ahol nemzeti díjat is nyert. Végül az NFL-be nem került be, hiszen egy sérülés miatt nem játszhatott nagypályásként tovább.

2. Arnold Swarzenegger

Ez talán nem akkora meglepetés, hiszen a terminátor olyan fizikai adottságokkal rendelkezik, amivel csak egy testépítő tud. Arnold komoly hírnevet szerzett magának a testépítők körében a sztárság előtt: több vetélkedőt is megnyert, beleértve a Mr. Univerzum-díjat 20 éves kora előtt.

3. Jason Statham

Statham túl jól játszik az akciófilmekben, amely mögött az is lakozik, hogy visszavonult műugró,  és harcművész. A színész az 1990-es angol játékokban is részt vett, mielőtt a modellkedésben próbálta volna ki magát színészi karrierje előtt.

4. Jason Segel

Magasságáról is ismert Segel, hiszen 194 centiként nehéz őt nem észrevenni. Ez kitűnő kosárlabda-játékossá is tette őt. A középiskolában a Harvard-Weslake csapatban játszott Los Angelesben. Az Így jártam anyátokkal sztárjának olyan csapattársai voltak, akik később NBA játékosok lettek. Segelnek is szép esélyei voltak, ám ő végül elvállalt egy filmet, ami szép sikert hozott számára.

5. Bradley Cooper

Az egyetemi évei alatt csapatban evezett Bradley Cooper. A színész szerint az ott szerzett tapasztalatokat sosem felejti el, hiszen megtanulta, hogyan legyen jó csapatjátékos.

6. Channing Tatum

Oka van annak, hogy Channing olyan jól néz ki futball mezben: a Glenville állami főiskolán két évet játszott a pályán, ám végül kibukott és modellkedni, majd színészkedni kezdett.

7. Jon Stewart

Most már inkább jó humoráról ismerhetjük, Jon Stewart focista álmokat dédelgetett. A 80-as években aktívan játszott különböző csapatokban, mégis a színpadon tudott igazán kiteljesedni.

8. Kate Middleton

Katalin igazi hercegnőnek született. Nemcsak szép és szerény, ám olyan sportágban is jeleskedett, mint a hoki. Egyetemi évei alatt aktívan játszott a női csapatban.

9. Keanu Reeves

A színésznek nem volt könnyű élete a sikere előtt. Keanu érdekes módon első szerepében egy hokist alakított, ami azért is egy szép történet, hiszen a színész profi hokis. Így nem sok alakítás volt a felvételeken részéről, legalábbis a pályán biztosan nem.

10. Emma Watson

Emma egyike az olyan gyereksztároknak, akik szépen nőttek fel a kamera előtt, minden komolyabb botrány nélkül. A Harry Potter sztárja végül kijárta az egyetemet, ahol kiderült, igazán tehetséges a hokiban, így beválogatták a női csapatba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek