Starity

Jessica Chastain szerint ritkaság, ami közte és Oscar Isaac között van

2021. szeptember 09. 14:02   |   Szerző: Four

20 éve ismeri egymást a két színész, Jessica szerint nagyon jó barátságot ápolnak.

hirdetés

Nemrég írtunk róla, hogy mindenki felfigyelt Oscar Isaac és Jessica Chastain vörös szőnyeges pillanataira - a két színész között tagadhatatlan volt a kémia. 

Jessica most a People magazinnak elárulta, nem véletlen, hogy ilyen jól működnek együtt, hiszen régóta ismerik egymást. Chastain szerint a barátságuk lehetett az oka annak, hogy a Jelenetek egy házasságból című sorozatban olyan könnyen egymásra hangolódtak:

Már 20 éve ismerem Oscart, egy egyetemre jártunk. Tudtam, hogy lesz benne valami felszabadító, mert nem kellett sokat erőlködnöm és dolgoznom a közös munka során. Megalkottam a háttértörténetem, a karakterem, aztán megjelentem a forgatáson és csak ránéztem - ugyanez volt az ő esetében is. Hatással vagyunk egymásra, ezért aztán nem nagyon kell tervezgetnünk, mit hogyan fogunk csinálni. Ez olyasmi, mint a közös szörfözés. Különleges dolog, és ritkaság, ha egy másik színésszel ez megvan. Nálunk ez adott. 

- mondta a színésznő, aki hozzátette, a Jelenetek egy házasságból forgatása előtt Oscarral közös háttértörténetet alkottak a házaspárnak, akiket alakítottak. Jessica még Oscar nevét is Jonathanre változtatta a telefonjában, hogy megszokja a szerepét. A közös munka végeztével pedig azonnal visszaváltoztatta.

Amint befejeztük, visszaváltoztattam a nevét. Már aznap úgy voltam vele, hogy oké, vége. Nem lehetett semmilyen elvarratlan szál, nagyon sötét dolgokon mentünk keresztül és mindkettőnknek szünet kellett. De hasonló korú gyerekeink vannak, azóta játszottak is együtt és találkoztak a családjaink.

- mesélte a színésznő.

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek