Starity

Újabb győzelem Britney Spears számára: felfüggesztették apját a gyám pozíciója alól

2021. szeptember 30. 09:09   |   Szerző: Four

Britney Spears hosszú ideje csatározik apjával a gyámság miatt, most ismét győzelmet ért el.

hirdetés

Tovább halad Britney Spears ügye - ismét elért egy nagyobb győzelmet a pereskedés során. Az énekesnő, aki azt szeretné, hogy apját, Jamie-t minél előbb eltávolítsák a gyám pozíciójából, most még közelebb került a végső győzelemhez. 

A bíróság ugyanis ma úgy rendelkezett, hogy felfüggeszti Jamie-t a gyám státusza alól - ezt többek között az is lehetővé tette, hogy Britney apja benyújtotta a lemondónyilatkozatát.

David Glass és David A. Esquibias jogi szakértők elmondták, ez hogyan segíthet most Britney helyzetén:

A bíróság általában a gyám elbocsátásával együtt vet véget a gyámságnak. Ebben az esetben a gyámság maga továbbra is fennmarad, de a gyámot felfüggesztették. Britney így beperelheti gondatlanságért vagy kötelességszegésért.

- nyilatkozta Esquibias. 

Ami tényleg fontos lehet Britney csapatának ebben az esetben, hogy most, hogy Jamie-t felfüggesztették, hozzáférést kapnak a férfi minden Britney-vel kapcsolatos adatához és kommunikációjához - kivéve ami az ügyvédeivel történt. (...) Most megvannak ezek a források, ezért is küzdöttek annyira, hogy Jamie kikerüljön a gyám pozíciójából, mielőtt a gyámság maga véget ér. Most könnyű lesz meghatározni, hogy Jamie rosszul csinált-e valamit. Hogy milyen hibákat követett el, amelyek esetleg akár szándékosak is lehettek. Ez egy nagy győzelem a csapatnak.

- nyilatkozta Glass.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek