Starity

Zaynt ejtette a kiadója a botránya miatt

2021. október 31. 16:04   |   Szerző: Glamster

„Sokan próbálták rendbehozni az életét, de senkinek nem sikerült.” Zayn kiadó nélkül maradt.

hirdetés

Zayn Malik 2014-ben intett búcsút a One Directionnek, hiszen állítása szerint a bandában eltöltött négy év káros hatással volt a mentális egészségére. Az énekes állítólag éheztette magát, ami senkinek nem tűnt fel. Zayn nem sokkal később mindenkit meglepett azzal is, hogy felbontotta eljegyzését akkori menyasszonyával, Perrie Edwards-zal, akivel kapcsolata egyébként nem volt botránymentes. A sztárt többször hűtlenséggel vádolták.

Az élete nagyjából sínre került, amikor kiadta debütáló dalát, a PillowTalkot. Ezzel világszerte sikert ért el, ráadásul magánélete is virágzott Gigi Hadid szupermodell oldalán. Zayn ennek ellenére továbbra is súlyos szorongással küzdött, így élőben egyszer sem lépett fel, és a nyilvános megjelenéseit is mérsékelte. Ez talán magyarázat arra, hogy miért bukott meg mind a három kiadott lemeze a PillowTalk népszerűsége ellenére is.

Most pedig további problémákkal kell szembenéznie. Állítólag megütötte Gigi Hadid édesanyját, mire Gigi elhagyta és magával vitte közös kislányukat, Khait. Zayn pedig továbbá elég ronda dolgokat vágott Yolanda fejéhez.

Úgy tűnik, a kiadója már nem hisz benne, hiszen az RCA hét közös év után elküldte Zaynt.

Rengeteg ember próbálta Zayn életét rendbehozni, de senki nem járt sikerrel. Egyszerűen nem akar segítséget elfogadni, így nem tudnak több pénzt beleektetni

– magyarázta egy forrás.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek