Starity

Kanye West Kim Kardashiannal közös képet posztolt - mindenáron vissza akarja szerezni

2021. november 26. 23:11   |   Szerző: Four

A rapper mindent bevet annak érdekében, hogy Kim Kardashian visszatérjen hozzá.

hirdetés

Kanye West úgy tűnik, minden erejét beveti, hogy Kim Kardashian visszatérjen hozzá. A héten már nyilatkozott arról, hogy szerinte "nyilvánosan tett olyan dolgokat, amelyek férjként elfogadhatatlanok", emellett most egy újabb videóban beszélt a házassági problémáiról.

Minden egyes nap arra gondolok, hogyan szerezzem vissza a családomat, és hogyan gyógyítsam be a sebeket, amelyeket okoztam. (...)

A rapper arra is kitért, hogy politikai nézetei nem igazán egyeztek Kimmel, aki nem örült neki, hogy West anno Donald Trumpot támogatta és a férfi által reklámozott sapkát is felvette.

Édes Istenem, a feleségem nem szerette, hogy viseltem azt a piros sapkát. Jó feleségként csak meg akart védeni engem és a családunkat. Célponttá tettem a családom azzal, hogy nem idomultam Hollywood politikai nézeteihez, és ez a házasságunkra is rossz hatással volt.

Majd a 2020-as esetre is visszautalt, amikor kampánybeszédében elárulta, Kimmel majdnem elvetették kislányukat, North-t:

Kínos helyzetbe hoztam a feleségem azzal, hogy bizonyos információkat megosztottam a családomról a - szerencsére csak egy - kampánybeszédemben. 

Emellett arra is kitért, hogy többek között bipoláris zavarral, alkoholfüggőséggel illetve "öncélú keresztényi viselkedéssel" küzd, és néha nem szedi be a gyógyszereit, amelynek következtében "hajlamos lett további epizódokra".

A rapper továbbá egy régi fotót is megosztott, amelyen Kimmel csókolózik, megjelölve a hírességet - valószínűleg abban a reményben, hogy Kim visszafogadja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

által megosztott bejegyzés

 

via BuzzFeed & Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek