Starity

3 bukás után Kim Kardashian átment jogi vizsgáján

2021. december 13. 18:06   |   Szerző: Four

A reality-sztár Instagramon jelentette be, hogy megvan régóta áhított jogi vizsgája.

hirdetés

Kim Kardashian örömmel jelentette be, hogy végre átment "baby bar" nevű jogi vizsgáján. A reality-sztár egészen pontosan három bukás után vitte sikerre tanulmányait. 

Kim hosszú posztban írt az ezt megelőző időszakról:

Belenézve a tükörbe büszke vagyok arra a nőre, aki ma a tükörképem. Aki nem ismeri a jogi tanulmányaimat: ez nem volt könnyű, és nem kínálták tálcán. Két év alatt háromszor buktam meg a vizsgán, de minden alkalommal felálltam, keményebben tanultam és addig próbálkoztam, míg végül sikerült! (a harmadik próbálkozásomnál covidos voltam, de nem keresek kibúvókat.)

Majd így folytatta:

Kaliforniában, ahogy én tanulom a jogot, két vizsgán kell átmenni, de az első az, amely a nehezebb. Top ügyvédek mondták nekem, hogy ez közel van a lehetetlenhez, és nehezebb mint a hagyományos jogi iskola, de ez volt a választásom, és nagyon-nagyon jó érzés itt lenni és elérni a céljaimat.

Néhai édesapjára, az ügyvéd Robert Kardashianra is kitért:
 

(...) Tudom, hogy az apám nagyon büszke lenne, és tényleg meglepődne, hogy most ezt az utat választottam, de ő lenne a legjobb tanulótársam. Azt mesélték, hogy sokszor viccelődött azokon, akik nem mentek át elsőre a vizsgán ellentétben vele, de ő lett volna a legnagyobb támogatóm. A lényeg, hogy sose adjátok fel, még akkor se, ha egy cérnaszálba kapaszkodtok, mert meg tudjátok csinálni!!! Határozzátok el magatokban, hogy eléritek a céljaitokat, mert annyira jó érzés, amikor már a másik oldalon álltok!

- örvendezett a híresség. 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek