Starity

Nina Dobrev így nyilatkozott legjobb barátnőjéről

2021. december 17. 18:06   |   Szerző: Four

Julianne Hough és Nina Dobrev a borbizniszbe csapott bele közösen, társtulajdonosok lettek.

hirdetés

Julianne Hough és Nina Dobrev nemrég közös vállakozást kezdtek, és a napai Fresh Vine Wine nevű cég társtulajdonosai lettek. A vállalkozás segítségével alacsony kalóriatartalmú borokat árulnak, és a két híresség termékei egyre nagyobb népszerűségnek örvendhetnek. A People magazinnal készített interjúban barátságukról és a közös munkáról nyilatkoztak.

Dobrev azt is elárulta, mit szeret a legjobban barátnőjében:

Imádom, hogy Julianne milyen adakozó. Mindenre rászánja az idejét és az energiáját. Minden szobában ő a legvonzóbb személyiség és minden egyes alkalmat különlegessé tesz.

- nyilatkozta Dobrev a hírességről, akivel körülbelül 10 éve barátok, de elmondásuk szerint "együtt voltak már az anyaméhben is".

Hough szerint bár sokan óvták őket a közös üzlettől, végül nagyon könnyen együtt tudtak dolgozni:

Sokan mondják, hogy ne vágj bele közös vállalkozásba a barátaiddal vagy a családoddal, mert megbonyolítja a dolgokat, de a mi tapasztalatunk pont az ellenkezőjét bizonyítja. Ha jól kommunikáltok és van egy közös tisztelet, amire építhettek, akkor két különböző nézőpontot is kapsz, és kihozhatjátok egymásból a legtöbbet. És ez a legcsodálatosabb abban, hogy Ninával együtt dolgozom.

- mondta Julianne.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek