Starity

Érdemes a papírmentes megoldások mellett dönteni

2022. április 13. 14:02   |   

Miért nyomtassunk, ha digitálisan is tárolhatóak a bizonylatok? A felesleges nyomtatások elkerülésével energiát és pénzt spórolhatunk amellett, hogy környezetünk számára is jót teszünk vele. Ebben kapnak fontos szerepet az online számlázó programok.

hirdetés
Érdemes a papírmentes megoldások mellett dönteni

A digitális vállalkozás ott kezdődik, hogy számlák, nyugták és egyéb bizonylatok helyett e-számlák, e-nyugták és e-bizonylatok készülnek a papíralapú változatokat lecserélve. Ráadásul mindez történhet automatikusan is. Továbbá a tárolásuk is digitálisan történik.

Lehetővé teszik az automatikus NAV-adatszolgáltatást és a könyvelői összekötést

Annak érdekében, hogy a vállalkozás valóban digitális legyen, mindenképpen érdemes online számlázó programot használni. Ugyanis ennek a lehetőségnek köszönhetően egyszerűen és kényelmesen kiállíthatók elektronikus számlák és nyugták. Nem kell a papíralapú változatokkal bajlódni.

Kész integrációkat is lehet alkalmazni az online számlázó programok esetében, valamint SoftPOS bankkártya-elfogadásra is van lehetőség. Mindemellett ezek a programok lehetővé teszik az automatikus NAV-adatszolgáltatást és a könyvelői összekötést.

Ezek a programok iOS-re és Androidra fejlesztett applikációval is rendelkeznek

Az online számlázó programok azáltal is hozzájárulnak a papírmentességhez, hogy az ügykezelést, a cégmenedzselést is digitálissá teszik. Egy személyre szabható vezérlőpult felületén látható minden információ, mely fontos lehet a vállalkozás hatékony működéséhez. Ez is megkönnyíti a fontos döntések meghozatalát.

Mindemellett ezek a programok iOS-re és Androidra fejlesztett applikációval is rendelkeznek, melynek köszönhetően a bizonylatok kiállítása, valamint a fontos adatok ellenőrzése bárhol és bármikor megtörténhet tableten, laptopon vagy éppen okostelefonon. Ezek a lehetőségek egyéni vállalkozás számlázása és webáruház számlázás esetén egyaránt hasznosak. Érdemes élni az online számlázó programok nyújtotta lehetőségekkel.

Számlázás papírok nélkül az online számlázó programok segítségével

Az e-számlákat és e-nyugtákat nem kell kinyomtatni, elektronikusan továbbküldhetőek és tárolhatóak. Az online számlázó programok lehetővé teszik a gyors digitális adminisztrációt az időrabló papírmunka helyett. A segítségükkel árajánlat, megrendelőlap, szállítólevél, díjbekérő, teljesítési igazolás, előlegszámla, módosító számla, stornó számla és fizetési kérelem egyaránt készíthető.

Mindemellett az online számlázó programok esetében többféle digitális fizetési megoldás közül lehet választani. Továbbá olyan kényelmi funkciókat is ki lehet próbálni, mint a bankszinkron, a partnerfigyelő, a céginfó és a pályázatfigyelő. A vállalkozás fejlődéséhez hozzájárul ezeknek az extra funkcióknak a használata, hiszen a segítségükkel hatékonyabbá tehető a munkavégzés és könyebben meghozhatóak a legfontosabb döntések.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek