Starity

Caitlyn Jennert sokkolta, hogy Kourtney Kardashian nem hívta meg az esküvőjére

2022. május 31. 04:04   |   Szerző: Four

Caitlyn Jenner úgy gondolta, ő is meghívást fog kapni Kourtney és Travis olasz esküvőjére.

hirdetés

Caitlyn Jenner nagyon meglepődött azon, hogy egykori nevelt lánya, Kourtney Kardashian nem hívta meg őt Olaszországban megrendezett extravagáns esküvőjére. 

Jenner egyik ismerőse szerint "sokkolta" őt a hír, miután 22 évig voltak házasok Kris Jennerrel és abban az időszakban a gyerekek nevelőszülője is volt. 

A Kardashianok bennfentese szerint "nincs rossz viszony" Kourtney és Caitlyn között, egyszerűen csak Jenner "nem fért bele a keretbe", ezért nem hívták meg. 

De nem ez az első az utóbbi időben, hogy Caitlynt sokkolja a Kardashianok viselkedése: azon is meglepődött, hogy az új reality forgatása előtt a család külön kikötése volt, hogy Caitlynt ne szerződtessék a műsorba. 

Persze, hogy nincs rossz viszony. Szeretem a családom, örülök, hogy folytatódik a show. De sokkolt, hogy a sajtón keresztül tudtam meg, kifejezetten kihagytak az új műsorból. 

- nyilatkozta Jenner, aki szerint furcsa, hogy miután 20 évig szerepelt a családi realityben, most nem kapott lehetőséget a folytatásra:

Sajnálatos, hogy nem kaptam lehetőséget, hogy én is ott legyek a műsorban. Ettől függetlenül nem tudom eléggé hangsúlyozni, mennyire örülök, hogy a családom folytatja.

- jelentette ki.

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek