Starity

Demi Lovato büszke arra, hogy józanul készítette új albumát

2022. június 14. 08:08   |   Szerző: Four

Az énekesnő örömmel mesélte, hogy most először teljesen józanul készített albumot.

hirdetés

Demi Lovato hamarosan megjelenő "Holy Fvck" című lemezét promótálta Jimmy Fallon műsorában, és boldogan mesélte, milyen változásokat tapasztalt önmagán:

Elég sok dolgon keresztülmentem, ez nem titok. És tavaly még több dolog történt, újra rehabra mentem és rájöttem, nagyon szeretném [ezt az albumot] megalkotni önmagamnak, a lehető legjobb albumot szeretném megcsinálni, valami olyat, ami tényleg megmutatja, ki vagyok.

- mondta, majd így folytatta:

A legjobb és legkönnyebb módja annak, hogy valami önazonosat csinálj, ha józanul teszed. Ezt az albumot tisztán, józanul készítettem. Mindezt az utóbbi lemezemről nem mondhatom el, de erre [a lemezre] most nagyon büszke vagyok.  

- nyilatkozta az énekesnő. 

A Page Six idén januárban írta meg Lovatóról, hogy ismét rehabilitációs központba vonult, miután bevallotta rajongóinak, nem működik nála a "Kalifornia-józan" taktika, vagyis hogy füvet szív és alkalmanként alkoholt fogyaszt. 

Az énekesnőnek egyébként nemrég megjelent első dala az új albumról, "Skin of my Teeth" címmel - az album pedig augusztus 19-től lesz elérhető. 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek