Starity

Ansel Elgort és Shailene Woodley újra együtt! Különleges fotót posztolt a két sztár

2022. szeptember 07. 13:01   |   Szerző: Four

A két híresség hosszú ideje jó barátságot ápol, több filmben is szerepeltek együtt.

hirdetés

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

Meglepő közös fotót posztolt Ansel Elgort és Shailene Woodley! A két híresség a Piszkos tánc című film egyik ikonikus jelenetét alkotta újra: azt a részt, amikor Patrick Swayze a magasba emeli Jennifer Greyt. 

Tiszta tánc Shai-jal

- írta a képhez a színész.

Woodley maga is posztolt néhány videót arról, hogyan próbálkoztak újraalkotni az emelést: elmondása szerint beletelt pár próbálkozásba, de végül sikerült nekik.

A két színész együtt szerepelt a Csillagainkban a hiba című produkcióban illetve A beavatott-filmekben is. Woodley korábban elárulta, jó érzés volt számára olyannal dolgozni, akit régről ismert:

Van valami gyönyörű abban, ha újra és újra együtt dolgozhatsz valakivel, mert minél személyesebben ismersz valakit, annál könnyebben szabadnak érzed magad művészi szempontból.

Elgort pedig egyszer annak kapcsán említette meg a színésznőt, hogy elárulta, szeretne egyszerre több kapcsolatot is. A híresség kijelentette, "szereti Shailene-t, pedig nem volt köztük testi kapcsolat, de egy idő után közbeszólhat a kémia".

Ansel azóta egyébként szakított akkori barátnőjével, Violetta Komyshannal, Shailene pedig tavasszal bontotta fel eljegyzését Aaron Rodgersszel.

 

 

via People

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek