Starity

Harry herceg is a katonai egyenruháját fogja viselni a királynő tiszteletére rendezett virrasztáson

2022. szeptember 16. 17:05   |   Szerző: Four

A herceg függetlenedése miatt kérdéses volt, hogy mit viselhet a hivatalos eseményeken.

hirdetés
Harry herceg is a katonai egyenruháját fogja viselni a királynő tiszteletére rendezett virrasztáson
Fotó: princeandprincessofwales/Instagram

Harry herceg mégiscsak viselheti katonai egyenruháját: a Page Six informátora elárulta, hogy bár a herceg a királyi családtól való függetlenedése miatt a katonai címeitől is el kellett, hogy búcsúzzon - a család úgy tartotta helyesnek, hogy mégiscsak viselje az egyenruhát a szombaton rendezett virrasztáson. 

Harry herceg felkészült rá, hogy azt viseli, ami a nagymamája tervei szerint helyénvaló volt. Arra koncentrált, hogy tisztelegjen előtte, és ennyi. Ha szeretnék, hogy egyenruhában legyen, akkor nem hiszem, hogy ellenkezni fog.

- mondta az illető. 

A Daily Mirror forrása szerint eleinte elég nagy káoszt okozott az egyenruha kérdése, de végül dűlőre jutott a család:

Sussex hercege az országunkat szolgálta, és mélyen tisztelt tagja a katonaságnak mindazért, amelyet a veteránokért tett. Fontos, hogy a királynő unokáit mind szívesen lássák, miközben szeretett nagymamájukat gyászolják. 

- jelentette ki az informátor.

A királynő unokái szombaton, egy 15 perces virrasztás erejéig vonulnak fel II. Erzsébet koporsója előtt. Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy a szeptember 19-én tartandó temetésen is katonai egyenruhában jelenik-e meg a herceg, akinek tegnap volt a 38. születésnapja.

Harry valószínűleg nagyon szűk körben, feleségével ünnepelhette az évfordulót, mert gyermekei Kaliforniában tartózkodnak, testvére és sógornője az országot járva osztozik az alattvalók gyászában, Károly király pedig Gloucestershire-ben töltötte a napot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek