Starity

Megható videó készült II. Erzsébet gyászoló unokáiról a virrasztáson

2022. szeptember 18. 18:06   |   Szerző: Four

Szomorú felvétel készült a szombati virrasztásról, amelyen a néhai királynő unokái vettek részt.

hirdetés

Mint ahogy korábban írtuk, Harry herceg a királyi család javaslatára mégiscsak az egyenruhájában vett részt a szombaton rendezett virrasztáson. A herceg mellett testvére, Vilmos herceg, Peter Phillips, Zara Tindall, Beatrice és Eugenie hercegnő, illetve Lady Louis és James, Severn vikomt is jelen volt a szomorú eseményen. 

Harry és Vilmos herceg mindketten katonai egyenruhában gyászolták elhunyt nagymamájukat, és a Town&Country szerint mindannyian "nagyon szerették volna leróni a tiszteletüket".

Te voltál a családfőnk, a vezetőnk, a szerető kéz a hátunkon, amely végigkísért minket ezen a világon. Annyi mindent tanítottál, és ezeket a leckéket és emlékeket örökké őrizni fogjuk. Most, drága Nagyi, csak annyit szeretnénk mondani, hogy köszönjük. Köszönjük, hogy megnevettettél, hogy minket is bevettél mindenbe, hogy együtt szedtünk hangát és málnát, hogy vezetted a katonákat, hogy együtt teáztunk, a megnyugtatásodat, az örömöt. Azt, amilyen voltál. Sosem fogod megtudni, mekkora hatással voltál a családunkra és annyi emberre a világon.

- írta Eugenie és Beatrice hercegnő közös nyilatkozatukban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek