Starity

Igazi főúri kényeztetés

2022. október 24. 13:01   |   

Aki igazán kellemes és nyugodt környezetre és felhőtlen pihenésre vágyik, találhat olyan helyet, ahol igazi főúri kényeztetésben részesülhet. A csendes elvonulás mellett még számos élménnyel is gazdagabb lesz majd a látogató az egész esztendőben, ha a kirándulás célpontja egy igazi szecessziós kis ékszerdoboz.

hirdetés
Igazi főúri kényeztetés

Szőlődombok, gyönyörű tájak és csodás erdők karéjában fekszik ugyanis a Fried Kastélyszálló és Kastélyszálloda, a Balatontól nem messze fekvő kedves és csendes település, a Tolna megyei Simontornya ékessége. Ide érdemes ellátogatni, mutatjuk, hogy miért!

Elegáns szecessziós ékszerdoboz

A simontornyai FriedHotel kastélyszálloda több épületében különböző stílusban berendezett szobák várják a vendégeket. Magában a kastélyépületben nagyon elegáns és romantikus szobákat alakítottak ki. Itt 9 kétágyas és 4 háromágyas vendégszoba, valamint két lakosztály áll az itt megszállók rendelkezésére, ebből az egyik egy rendkívül elegáns kialakítású elnöki lakosztály.

De az egész kastélyépület berendezése nagyon elegáns: igényes, kézzel faragott bútorok vannak a szobákban és tölgyfa parketta mindenhol. A második emeleten pedig egyedi francia famennyezet alatt hajthatják álomra a fejüket a szállóvendégek. Ilyen egyedi környezetben igazán megfizethető áron pihenni különleges élményt jelent.

Sokszínű kínálat

A Liliom szárnyban 21 modern, természetes alapanyagokból készült bútorokkal berendezett szoba gondoskodik a vendégek kényelméről. Az allergiás panaszok itt – nagy valószínűséggel – szintén szabadságra mehetnek, mert ebben a szárnyban antiallergén, bambuszból készült a parketta és a légkondicionálás is a legmodernebb technikával, fal hűtés-fűtéssel megoldott. 

A 8 standard, a 11 superior és a 2 superior plus szoba gondoskodik a vendégek kényelméről. Egy szobát kifejezetten mozgáskorlátozottak részére alakítottak ki, itt a terek ennek megfelelően sokkal tágasabbak.

A birtokon még a Vadászházban van lehetőség szobát foglalni. Itt akár 12 fő is elfér a 3 kétágyas szobában, az egy lakosztályban és az egy apartmanban.

Testi és lelki kényeztetés és felüdülés

A Fried Kastélyszálló és Kastélyszálloda a gasztronómia és a minőségi bor kedvelőinek is remek program. A kastélyépület földszintjén található igényesen berendezett étteremben meg lehet kóstolni a hagyományos magyaros ízek mellett a nemzetközi konyha különlegességeit is.

Egy kastély elképzelhetetlen egy jó borospince nélkül. Ráadásul a Fried Birtok borospincéiben nemes nedűvé érlelt remek borokat meg lehet ízlelni és meg lehet vásárolni.

A Fried Kastélyszálló és Kastélyszálloda wellnessközpontját csak az ott tartózkodó vendégek használhatják. Minden évszakban garantált az ellazulás ennek beltéri és kültéri részein is. Ezt pedig az aromafürdők és a különféle masszázsok teszik teljessé.

A pihenni és kikapcsolódásra vágyóknak a Fried Kastélyszálló és Kastélyszálloda a szőlődombok, erdők és a gyönyörű tájak karéjában igazi menedék a rohanós mindennapokból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek