Starity

Florence Pugh megjelenésén sokat változtattak volna a szakmabeliek, de a színésznő nem hagyta

2022. november 01. 05:05   |   Szerző: Four

A színésznő szerint még a szemöldöke formája sem tetszett egyeseknek, ő viszont nem szeretett volna változtatni magán.

hirdetés
Florence Pugh megjelenésén sokat változtattak volna a szakmabeliek, de a színésznő nem hagyta
Fotó: dontworrydarling/Instagram

Florence Pugh ma már örül neki, hogy karrierje elején nem hallgatott azokra a szakmabeliekre, akik szerint változtatnia kellett volna a megjelenésén. 

A színésznő karrierje 2014-ben, a The Falling című produkcióval indult el, majd később a Studio City című sorozatban szerepelt volna. Pugh elmondása szerint szerencsének érezte magát, hogy munkát kapott - de rövidesen kezdte azt érezni, hogy ez nem a megfelelő projekt számára. A producerek ugyanis többféle dologban is változtatni szerettek volna a megjelenésén:

Mindent, meg akartak változtatni rajtam - a súlyom, a kinézetem, az arcom formáját, a szemöldökeimet. És ez annyira nem én voltam, nem az az iparág, amelynek része akartam lenni. (...) Úgy éreztem, hatalmas hibát követek el. 

Végül a sorozat nem lett túl sikeres, Pugh pedig hazautazott Angliába, ahol elvállalt egy szerepet a Lady Macbeth-ben, és újra beleszeretett a szakmájába.

Újra beleszerettem a filmgyártásba - az olyan filmgyártásba, ahol lehetett véleményed, lehettél hangos, és én ragaszkodtam is ehhez. Ebben a szakmában túl könnyen tudnak ide-oda rángatni, én pedig elég szerencsés voltam, hogy 19 évesen rájöttem, milyen előadó szeretnék lenni.

A színésznő elmondása szerint azt szereti legjobban a szakmájában, amikor teljesen nyers lehet és a tehetségére hagyatkozhat:

Szerintem nincs semmi csillogó ebben, és ez az, amit imádok. Amikor teljesen nyers lehetek, akkor érzem úgy, hogy igazán nézhető vagyok. Ha lehetek meztelen, függetlenül a ruhaméretemtől, ha nem kell sminket viselnem, és magáért beszél a színészi játék. Ha nincs, ami elvonja az emberek figyelmét.

- mesélte a The Telegraphnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek