Starity

Harry herceg: "Szeretném visszakapni az apámat és a bátyámat, de főgonosznak állítanak be minket"

2023. január 02. 19:07   |   Szerző: Four

Harry herceg ismét kiteregette a családi szennyest: megint a viszályról beszélt.

hirdetés

Harry herceg ismét hallatta a hangját: miután a netflixes dokusorozata óriási botrányt csapott, a herceg újból nyilatkozott a brit királyi családról. 

A herceg az ITV1-nak adott interjút, amelynek előzeteséből kiderült, most mik a szándékai. Harry szerint ő és felesége, Meghan hiába próbálnak békülni, nem nyitottak rá a rokonai.

Abszolút semmi jelét nem mutatták a békülésnek. Szeretném visszakapni az apámat és a bátyámat. De ők valamiért mindig a főgonosz szerepbe raknak minket. 

- jelentette ki, illetve hozzátette, ő inkább családot szeretne és nem egy intézményt, ám a többiek szerinte ezt máshogy gondolják.

A hercegnek a dokusorozat után egyébként hamarosan megjelenik a botránykönyve is "Spare" címmel, így egyelőre a brit királyi család nem valószínű, hogy tudja, hogy mire számítson - egyesek szerint "bombaként fog robbanni" az alkotás és újabb kritikák érhetik a királyi családot. 

Harry most kezdi promótálni a január 10-én megjelenő memoárját, és többek között Anderson Cooper "60 Minutes" című műsorában is nyilatkozni fog.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek