Starity

Szabó Zsófi menyasszonyi ruhába öltözött

2010. december 06. 14:02   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal színésznő nem a valóságban ment férjhez, de még nem is a sorozatban, hanem egy videoklipben.

hirdetés
Szabó Zsófi menyasszonyi ruhába öltözött

A 22 éves színésznő a kedvenc zenekara miatt öltötte fel a menyasszonyi ruhát, ugyanis a Zanzibar leforgatta legújabb videóját, az Ádám keresi Évát.
A Zanzibar a ceglédi városházán forgatta legújabb kisfilmjét.

„A Zanzibar zenekart kamaszkorom óta imádom, így nagyon örültem, amikor Ritáék elhívtak a klipforgatásra. Nagyon jó érzés és büszke vagyok arra, hogy az ő videójukban szerepelhetek. Őszintén mondom, jobban izgulok e miatt, mint a saját klipem miatt – árulta el Zsófi, aki a Zanzibar gitárosának feleségét alakítja. – Furcsa volt menyasszonyi ruhát viselni, bár a bakanccsal és a fekete kesztyűvel igazán magaménak éreztem. Egy életre szóló jó emlék marad ez a forgatás” – tette hozzá Zsófi.

Zsófi klipbeli férje is pozitívan emlékszik második esküvőjére. „A feleségemet is ugyanitt vettem el, ahol most a klipet forgattuk, így igazán különös érzés volt ez a második házasság. Zsófit nem ismertem korábban, de nagyon kellemes csalódást okozott. Száz százalékosat nyújtott, nagyon megkönnyítette a munkánkat, hogy profin viselkedett és a jelenetein túl még ötletekkel is szolgált, így egy perc alatt a csapat tagjává vált” – mondta Sidi, a Zanzibar gitárosa.

A klip története szerint Terecskei Rita anyakönyvvezetőként a zenekar mindhárom tagját összeadja párjával, majd az énekesnő pszichológusként pár terápián próbálja rendbe rakni a három félresiklott kapcsolatot.

„Magas sarkú cipőt és kiskosztümöt viseltem. Nem volt rossz, de kissé nehézkesen ment a mozgás, nem ehhez a stílushoz vagyok szokva, ki tudja, lehet, hogy ez változni fog – árulta el sejtelmesen Terecskei Rita. – A forgatás nagyon jó hangulatban telt, de fárasztó volt, majdnem húsz órát álltunk a kamera előtt” – tette hozzá a Zanzibar énekesnője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek