Starity

Faházak, kerti tárolók, szerszámos házak különböző anyagokban és méretekben

2023. április 16. 03:03   |   

Őszintén bevallhatjuk magunknak: egyre több holmink van, sok helyen nagy a rendetlenség, nem tudjuk a dolgokat már hova eltenni, és bizony ezek nagy része felesleges holmi. Itt a tavasz, érdemes egy jó nagy selejtezést tartani, és ki fog derülni, mire van igazán szükség. Így is jókora mennyiség fog maradni - és akkor jöhet a következő kérdés, hova is pakoljunk?

hirdetés
Faházak, kerti tárolók, szerszámos házak különböző anyagokban és méretekben

Tárolók a balkonon, teraszon

Ha egy kis erkély vagy terasz tartozik a lakásunkhoz, már nagyon jó hasznát vesszük, ha van egy kis szekrényünk ott, amibe szó szerint bármit el tudunk pakolni. A balkonon, ha szeretünk kertészkedni, jól jön, ha az ott használatos kisebb kerti szerszámokat, kesztyűket, fel nem használt magokat el tudjuk pakolni.

A kertes családi házaknál már más a helyzet. Az e-kert.hu faházak, szerszámos házak, tárolók igen széles választékát nyújtja, mindezt teszi különböző méretekben, formatervezésben és anyagokban. Nagyobb méretű tárolók esetében akár arra is van mód, hogy külön helyiségeket alakítsunk ki a más célú eszközöknek. Így beszerezhetünk kisebb méretű tárolókat, ahol külön kialakíthatunk fáskamrát, biciklitárolót, szerszámos műhelyt vagy mindezt egy helyen, egy faházban is megoldhatjuk.

Kerti házak 4-16 m2-es alapterülettel

Tárolók esetében a 4-16 m2 pont az a méret, amely önálló kis szekrényként is funkcionálhat vagy akár részekre is bontható, ha nagyobb a méret. Igen népszerűek napjainkban ezek a tárolók, és a népszerűségük pont a sokoldalúságukban keresendő. Egy nagyobb erkélyen vagy teraszon is elférnek a legkisebb darabok és takarókat, háztartási eszközöket, kis kézi szerszámokat tárolhatunk bennük.

A már 10 m2 körüli házikók akár kerti pihenőnek is használhatóak egy nagyobb ajtóval, elhelyezve bennük néhány kerti bútort, étkezőasztalt. Akik szeretnek elvonulni egy kis időre a ház távolabbi csücskébe, nekik valamilyen szerelő vagy barkács műhely is kialakítható. A gyakran home office-ban dolgozók saját munkaterületet rendezhetnek be itt. Tényleg a fantáziára van bízva, ki mit szeretne. Az biztos, hogy a felállítás után hamar meglesz a funkciója.

Hétvégi házak, nyaralók

A vidéki telekkel rendelkezőknek egy lépcsőt jelenthet a terület fejlesztésében, ha egy Weka vagy egy Skan Holz előre legyártott, elemekből könnyen összeállítható faház kerül a kertjükbe. Jobb időben akár az ott alvás is megoldható. Bizonyos típusok terasszal is ellátottak, ahol a családi eseményeken kívül baráti összejövetelek is tarthatók, az udvaron a faház mellett sátrak is felállíthatóak.

Minden egyes tároló vagy faház többféle méretben elérhető. Részletes leírással, teljes körű műszaki tartalommal kerülnek csomagolásra. A meglévő típusoktól eltérő házak is megrendelhetőek, érdemes előre egyeztetni, ha egyedi ötlet van. Az építmények felállítása nem kell nagy feladat. Amennyiben mégis szükség lenne segítségre az összeszerelésben vagy bármilyen kérdés van, bátran lehet fordulni az e-kert.hu tapasztalt munkatársaihoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

ház kert nyaraló
hirdetés

Ajánlott cikkek