Starity

Alig lehet ráismerni: elképesztően lefogyott Billy Gardell, a Mike & Molly sztárja

2023. április 18. 18:06   |   Szerző: Four

A színész elképesztő formában van, nézd meg, mennyit fogyott a Mike & Molly sztárja.

hirdetés

Hihetetlen átalakuláson ment keresztül a Mike & Molly sztárja, Billy Gardell. A színész hetven kilót fogyott, és elmondása szerint "egészségesen sétálgat mostanában".

Azt hiszem, egy ponton meg kell békélned magaddal, belenézni a tükörbe és kijelenteni, hogy itt az ideje gondját viselni önmagamnak. Hozzám ez az üzenet elég későn érkezett, de hiszek benne, hogy ha egyszer megkapod, akkor megérted. Nem számít más, csak hogy eljuss idáig.

- mesélte az 53 éves sztár.

A színész a fogyással visszanyerte az egészségét: búcsút mondott a kettes típusú diabéteszének, és a magas vérnyomásnak is, emellett nagyon örül neki, hogy többféle stílusú ruha közül válogathat.

Gardell elmondása szerint nagyon odafigyel az étkezésére: nagyon egészségesen és kicsi adagokat eszik.

Úgy eszem, mint azok, akiken régen nevettem, hogy őszinte legyek. Megműtöttek, és most ott tartok, hogy néha-néha ehetek valami különlegeset, ha nagyon kívánom.

- mesélte. A színészen gyomorszűkítő műtétet hajtottak végre két évvel ezelőtt - de nem volt egyszerű idáig eljutnia, mert kétszer is meghátrált korábban a műtét előtt.

Az öngondoskodás nagyon fontos, és úgy érzem, végre eljutottam idáig. A következő, amin javítanom kell, hogy dohányzom, de ezen már dolgozom.

- jelentette ki.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek