Starity

Francia Raísa szerint megfenyegették őt Selena Gomez rajongói

2023. május 09. 07:07   |   Szerző: SzilviD

Francia Raísa elárulta, hogy Selena Gomez rajongói megfenyegették, miután összeveszett az énekesnővel.

hirdetés
Francia Raísa szerint megfenyegették őt Selena Gomez rajongói
Fotó: hu.depositphotos.com

Francia Raísa korábban még azt sem ismerte el, hogy problémák lennének közte és Selena Gomez között. Most viszont arról beszélt, hogy Gomez rajongói zaklatják. 

Azt hiszem, az a [komment] fájt a legjobban fájt, hogy »Remélem, valaki beléd nyúl és kitépi a másik vesédet, te kibaszott kurva«

- mondta a TMZ-nek.

Hozzátette: 

Semmilyen formában senki sem nézi el a zaklatást, különösen Selena nem.

Raísa felhívta a figyelmet arra, hogy Gomeznek van egy nonprofit szervezete, a Rare Impact Fund. Ezzel azért dolgoznak, hogy "csökkentsék a mentális egészséggel kapcsolatos megbélyegzést, és a fiataloknak hozzáférést biztosítsanak a szükséges erőforrásokhoz".

Zaklatnak, ami mentálisan kikészít. Számomra ez egyszerűen nem az, amit bárki is akarna tenni valakivel, és [Gomez] szó szerint azt mondja: »Kérlek, hagyd abba«. Szóval nem értem, hogy miért történik ez

- mondta Raísa. 

Francia Raísa Selena Gomeznek adta az egyik veséjét, amikor a lupusa miatt szüksége volt rá. Később azt pletykálták, hogy összevesztek. Majd nem olyan régen Gomez a legjobb barátjának hívta Raísát és azt mondta, örökké hálás lesz azért, hogy a vesedonorja lett. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek