Starity

Robert Downey Jr.-nak eredetileg nem Vasember szerepét szánták

2023. május 25. 09:09   |   Szerző: SzilviD

Kevin Feige és Jon Favreau elárulta, hogy Robert Downey Jr.-t eredetileg egy gonosztevő szerepére hallgatták meg a Fantasztikus négyesből.

hirdetés
Robert Downey Jr.-nak eredetileg nem Vasember szerepét szánták
Fotó: hu.depositphotos.com

A Vasember 15. évfordulója alkalmából az MCU feje, Kevin Feige és a film rendezője, Jon Favreau egy új videóban beszélgetett a filmről. A beszélgetésük során Favreau egy meglepő dolgot árult el. Elmondta, hogy amikor először találkoztak Robert Downey Jr.-ral a Marvelnél, Fátum Doktor szerepéről beszélgettek. Feige pedig megerősítően bólintott.

Emlékszem, hogy ti már találkoztatok vele Fátum Doktor vagy valami hasonló miatt... Azt hiszem, már volt egy másik projektben... a Fantasztikus négyesben... Szóval mindenki tudta, hogy ki ő, és emlékszem, hogy leültem vele, és azt gondoltam, hogy jesszus, megvan benne a szikra, a szeme, és készen áll rá. És aztán ott voltunk a te [Kevin Feige] irodádban, és a képére mutogattunk, és azt mondtuk, hogy ezt meg kell próbálnunk

- emlékezett vissza Favreau.

Feltételezhető, hogy az említett Fantasztikus négyes projekt a 2005-ös film, amelyben többek között Ioan Gruffudd és Jessica Alba játszották a főszerepet. Nyilvánvalóan Downey nem kapta meg Fátum Doktor szerepét, mivel Julian McMahon játszotta a karaktert. De valószínűleg nem sokan bánják ezt, mivel Downey mint Vasember minden idők egyik legjobb hollywoodi szereposztása.

via Fandom Wire

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek