Starity

Fantasztikus tehetség tűnt fel a poppalettán

2010. december 08. 08:08   |   Szerző: sztarcelebhirek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2010. december 1-jén tartották a Magyar AIDS-gálát és Jótékonysági Díjátadó rendezvényt a New Orleans Music Pubban, amire mi is hivatalosak voltunk.

hirdetés
Fantasztikus tehetség tűnt fel a poppalettán

Sárközi Anita, a Retroton együttes, Szűcs Gabi, Terry Black, Szecsődi Karcsi, Sonia Nkuya, Barna Fiúk, Harangozó Teri és még számtalan előadóművész képviselte magát a magyar zenei világ élvonalából. Köztük volt Ladányi Patrícia is, aki egy tehetséges énekesnő, saját dalait fantasztikus, lehengerlő előadásmódjával adja elő. Patrícia Szigetszentmiklóson él. Közreműködött a Children of Distance – 333 km című lemezen. 2010-ben készült el az első klipje, amit a Children of Distance-fiúkkal forgattak le. Repertoárjában külföldi sztárok dalaitól kezdve örökzöld slágerek is megtalálhatóak. Fiatal kora ellenére profiként bizonyít a színpadon.

Skinti Csaba, a Cairo együttes frontembere, aki egyben a Skinti Műsorszervező Iroda és Hangstúdió tulajdonosa, elismerő szavakkal illette.

„Patríciát nem olyan régen ismerem, de ez a kis idő is elég volt ahhoz, hogy lássam, profi, megvan benne a szakmai alázat, és ami a legfontosabb, korrekt és pontos fellépő. Ami nagyon ritka a mai világban.”

Legközelebb a művésznőt szombaton délután Debrecenben láthatja a közönség, de utána indul vissza Pestre, mert a Dimitrisz Pubban Amanda Elstak műsorvezető éjszakai műsorában lép színpadra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek