Starity

Szívszorító, miért mondta le valójában a koncertjeit Céline Dion

2023. május 31. 17:05   |   Szerző: Four

Az énekesnő szíve majd' megszakadt a döntés miatt, de le kellett mondania hátralevő koncertjeit.

hirdetés

Céline Dionról tavaly decemberben írtuk meg, hogy "merev ember"-szindrómával küzd - ennek következtében pedig el kellett halasztania a koncertjeit 2024-re. 

A híresség azonban a napokban bejelentette, végleg le kell mondania a turnéjából hátralevő fellépéseit, mert továbbra sem javult az állapota. 

A People magazin forrása szerint Dion nehezen hozta meg a döntést, de mindenképpen igazságos szeretett volna lenni a rajongóival: 

A cél egyértelműen az, hogy újra turnézhasson, de csak ha jobban lesz. Jelenleg az egészségére koncentrál. Nem tudta tovább halasztani a koncertjeit - úgy érezte, nem fair a rajongókkal szemben.

- nyilatkozta a bennfentes az 55 éves énekesnőről.

Annyira sajnálom, hogy újra csalódást kell okoznom nektek... És habár megszakad a szívem, a legjobb, ha lemondok minden koncertet addig, amíg nem állok készen a színpadra... Nem adom fel... És alig várom, hogy lássalak titeket!

- írta az énekesnő.

A híresség 42 állomáson lépett volna fel a "Courage" világkörüli turné keretein belül: augusztusban Amszterdamban kezdte volna meg és jövő áprilisban, Londonban zárta volna le a koncertsorozatot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek