Starity

Emilia Clarke a Trónok harca spin-offról, a Snow sorozatról beszélt

2023. július 09. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Emilia Clarke játszotta Daenerys Targaryent a Trónok harca című sorozatban. Az HBO bejelentette, hogy készítenek egy spin-offot Jon Snow főszereplésével, így most mindenki arra kíváncsi, hogy Daenerys is visszatér-e.

hirdetés

Mióta az HBO bejelentette, hogy készítenek egy újabb spin-offot, aminek a főszereplője Jon Snow, Kit Harrington lesz, mindenki azt találgatja, hogy kik térnek még vissza. Persze, a legtöbben arra kíváncsiak, hogy Emilia Clarke, vagyis Daenerys Targaryen megjelenik-e a műsorban. 

Clarke éppen a Marvelnek készített Titkos invázió sorozatát reklámozza, de nem maradhatott ki a Trónok harca-téma sem. Megkérdezték tőle, hogy visszatér-e, de nemmel felelt a kérdésre. Azt mondta, hogy valószínűleg nem lesz részese az HBO SNOW sorozatának, de teljes mértékben támogatja Kit Haringtont. Hozzátette, hogy Harington még nem is hívta miatta. 

Megkérdezték tőle azt is, hogy megnézte-e a Sárkányok háza sorozatot, de arra is nemet válaszolt, és nem is tervezi: 

Olyan lenne, mintha valaki azt mondaná neked, hogy akarsz-e visszamenni a gimnáziumba

- mondta, majd hozzátette, hogy nagyon furcsa lenne neki megnézni a Sárkányok házát, de sok sikert kíván nekik. 

Imádom, hogy mindenki a parókámat viseli

- jegyezte meg, de hozzátette, hogy a Snow-t meg fogja nézni Kit Harington miatt, akivel tudható, hogy nagyon jó barátok lettek a forgatáson, sőt, a videóban Clarke még azt is megemlíti, hogy szomszédok. 

via Extra TV

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek