Starity

Trónok harca-spinoff: Kit Harington szerint Jon Snow nagyon nincs jól a készülő sorozatban

2022. december 12. 12:12   |   Szerző: Four

A Jon Snowról készülő spinoffban Kit Harington szerint a főszereplő nincs túl jól.

hirdetés
Trónok harca-spinoff: Kit Harington szerint Jon Snow nagyon nincs jól a készülő sorozatban
Fotó: gameofthrones/Instagram

Kit Harington a Trónok harca hivatalos eseményén, Los Angelesben nyilatkozott arról, hogy áll most a Jon Snow karakterére épített spinoff. A színész egyelőre nem sok konktétumot mondhatott, de Snow lelkiállapotát szívesen boncolgatta.

Szerintem ha megkérdeznénk őt, azt mondaná, hogy túl könnyen megúszta. A sorozat végén, amikor a cellában van, arra készül, hogy lefejezik, és tulajdonképpen akarja is. Elege van. Az, hogy visszamegy a Falhoz, egyszerre óriási áldás és átok is számára.

- mondta az Entertainment Weeklynek. 

Vissza kell térnie arra a helyre, ahol annyi minden történt vele, és úgy kell leélnie az életét, hogy tudja, ő ölte meg Danyt. Azon kell gondolkodnia, hogy Ygritte meghalt a karjaiban, és hogy felakasztotta Ollyt. Ezekkel a traumákkal kell leélnie az életét, és ez nagyon érdekes.

Épp ezért a színész szerint a készülő spinoffban sem lesz túl jó hangulata a főhősnek:

Szerintem ahogy befejeződött a Trónok harca, van egy olyan érzés... szerettük volna, hogy egy kicsit mosolyogjon, és látsszon rajta, hogy jól mennek a dolgai. De ő nincs jól.

- jelentette ki. 

Azt egyelőre még nem tudni, hogy mikor érkezik a sorozat, de annyi biztos, hogy Kit a Trónok harca írójával, George R. R. Martinnal együtt találta ki Jon Snow további sorsát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek