Starity

Russell Brand sms-ben szólt, hogy válni akar: így emlékezett a Katy Perryvel kötött házasságára

2023. augusztus 08. 16:04   |   Szerző: Four

A humorista nagyon csúnyán vált el az énekesnőtől, most kiderült, hogyan idézte fel az esetet.

hirdetés

Russell Brand a Running with Bear Grylls: The Challenge vasárnapi epizódjában vallott a Katy Perryvel kötött, tiszavirágéletű házasságáról. A humorista "csodálatosnak" nevezte az énekesnőt, akivel 2010-ben kötött házasságot - egy év múlva azonban beadta a válókeresetet. 

Brand szerint 30 éves koráig nem igazán tudott megélni a színészetből - ekkoriban jött össze Perryvel. 

Akkor voltam leginkább nyilvánosság előtt, amikor Amerikában dolgoztam. (...) Katy csodálatos ember. Hihetetlen volt megélni a sikernek azt a fajta elképesztő aspektusát. Függetlenül attól, hogy gyengéden éreztem Katy iránt, úgy emlékszem, az az időszak elég kaotikus volt, és nem éreztem túl önazonosnak. 

- árulta el. 

Brand nagyon csúnyán szakított Perryvel: az énekesnő egy korábbi interjúban elárulta, Russell sms-ben tudatta vele, hogy válni akar.

Russell nagyon intelligens, szerelmes voltam bele, amikor összeházasodtunk. Mondjuk úgy, hogy nem hallottam felőle, amióta 2011. december 31-én sms-ben megírta, hogy válni akar.

- mondta. 

Az énekesnő végül megtalálta a szerelmet Orlando Bloom oldalán, akitől született egy kislánya, Daisy. Brand pedig 2017-ben vette feleségül Laura Gallachert, van egy 4 és egy 6 éves kislányuk, Peggy és Mabel, illetve nemrég bejelentették, hogy érkezik harmadik gyerkőc.

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek