Starity

Britney Spears férje könyörgött, hogy szedje a szorongás- és depresszió elleni gyógyszereket

2023. augusztus 26. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Még Jamie Spears volt Britney Spears gyámja, addig szorongás- és depresszió elleni gyógyszerekkel kezelték az énekesnőt, amiket elhagyott, amikor visszakapta a szabadságát.

hirdetés

Sam Asghari 14 hónapos házasság után a múlt héten beadta a válókeresetet Britney Spearsszel szemben, a pár szakítását ismerő bennfentesek azt mondták, hogy Asghari azt akarta, hogy az énekesnő újra szedje a gyószereit szorongás- és depresszió ellen, ahogy a hosszú gondnokság alatt. 

Asghari állítólag arra is sürgette Spearst, hogy „keressen terápiát”, és „keressen egy pszichoterapeutát”, aki segít „megoldani a problémáit”. Az énekesnő visszautasította a férfit. 

Britney a megfelelő gyógyszerek nélkül nincs jól

- mondta egy, a mostanra szakított párhoz közel álló bennfentes a The Sunnak csütörtök este.

Nem számít, mit mondott a gyámság bírójának, vagy mit mutat a rajongóknak, stabilitásra van szüksége egy nagyon szabályozott gyógyszeres program révén. Miután kiengedték a gyámság alól, megpróbált eltávolodni a gyógyszerektől. Azonban az elmúlt évben ez sok problémát okozott, a viselkedése kiszámíthatatlanná, erőszakossá, sőt, veszélyessé vált

- állítja a forrás.

Asghari szerette volna, ha legyőzi a szorongását és a hangulatingadozásait. A kérései vitákhoz vezettek, amik pedig a szakításhoz. 

Britney azzal vádolná őt, hogy olyan, mint az apja, és irányítani akarja. Samet ellökte magától, pedig jók voltak a szándékai

- tette hozzá a forrás. 

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek