Starity

Florence Pugh: az emberek félnek attól, hogy a nők jól érzik magukat a saját bőrükben

2023. augusztus 31. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Florence Pugh reagált arra a korábbi esetre, amikor átlátszó ruhát viselt a vörös szőnyegen, és nagyon visszás reakciókat kapott.

hirdetés
Florence Pugh: az emberek félnek attól, hogy a nők jól érzik magukat a saját bőrükben
Fotó: Flickr / Raph_PH

Florence Pugh a legújabb Style Issue-ban beszélt arról az eseményről, amikor Rómában a mellbimbóit egy áttetsző, dögös rózsaszín Valentino ruha alatt látni lehetett, amit szerinte nehezen fogadtak az emberek. 

Azért beszélek úgy a testemről, ahogyan beszélek, mert nem próbálom elrejteni a narancsbőrt a combomon vagy a karom és a mellem közötti gödröcskét: inkább mindent kiteregetek

- osztotta meg Pugh.

Folytatta a testpozitivitás népszerűsítését, miközben leszólta azokat, akiket sértett, hogy meg merte mutatni a mellbimbóit a ruhában.

Azt hiszem, a legijesztőbbek számomra azok az esetek, amikor az emberek felháborodtak azon, hogy túl sokat mutattam magamból. Egy évvel ezelőtt minden összejött a Valentino rózsaszín ruhájával, a mellbimbóim egy szövetdarabon keresztül voltak láthatóak, és ez felbosszantotta az embereket

- mondta.

Azzal folytatta, hogy az emberek leginkább a szabadságtól félnek, mint bármi mástól.

Attól, hogy kényelmesen érzem magam és boldog vagyok. A nők visszafogása a testük kommentálásával nagyon sokáig működött. Azt hiszem, most olyan lendületben vagyunk, amikor sokan azt mondják: »Leszarom«. Sajnos annyira megrémültünk az emberi testtől, hogy még a két kis cuki mellbimbómat sem tudjuk úgy nézni a szövet mögött, hogy az ne legyen szexuális jellegű. Folyamatosan emlékeztetnünk kell mindenkit, hogy a női testnek több oka is van [a létezésre].

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek