Starity

Florence Pugh pink ruháját sokan kifogásolták, így reagált a színésznő

2022. július 11. 11:11   |   Szerző: Four

A színésznő a Valentino divatház bemutatóján jelent meg átlászó estélyiben, így reagált a fogadtatásra.

hirdetés

A Valentino divatház sztárokkal tömött bemutatóján Florence Pugh is megjelent, és a színésznő is a márka egyik kreációját, egy átlátszó pink estélyit viselt. Pugh-t azonban rengeteg kritika érte azzal kapcsolatban, hogy sokan túl merésznek tartották az estélyi felsőrészét:

Figyeljetek, tudtam, amikor felvettem azt a csodálatos Valentino ruhát, hogy nem létezik, hogy ne kapjak megjegyzéseket rá. Függetlenül attól, hogy negatív vagy pozitív, mindannyian tudtuk, mit csinálunk. Izgatott voltam, hogy viselhetem, de egyáltalán nem voltam ideges. Sem előtte, sem az eseményen, sem most. Számomra érdekes volt megfigyelni, hogy milyen könnyű egy férfinak tökéletesen tönkretenni egy nő testét nyilvánosan és büszkén, hogy mindenki láthassa (...).

- írta a színésznő, majd így folytatta:

Nem az első, és biztosan nem ez az utolsó alkalom, hogy egy nőnek azt kell hallgatnia egy csapat idegentől, hogy mi nem jó a testével - ami viszont ijesztő, hogy a férfiak küzül milyen vulgárisan teszik ezt meg néhányan. Szerencsére már kibékültem a testem sajátosságaival, amik engem önmagammá tesznek. Boldog vagyok mindan "hibával", amire 14 évesen képtelen voltam ránézni. Rengetegen közületek nagyon agresszívan adtátok tudtomra, hogy milyen csalódást okozóak az 'apró melleim', vagy hogy milyen cikinek kéne éreznem magam, hogy ilyen 'lapos a mellkasom'. Hosszú ideje élek a testemben. Tökéletesen tisztában vagyok a melleim méretével, és nem félek tőle. (...) Nőjetek fel. Tiszteljétek az embereket, a testüket, tiszteljétek a nőket. Az élet sokkal könnyebb lesz, ígérem. És mindez két aranyos kis mellbimbó miatt...

- jelentette ki a színésznő.

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek