Starity

2 év után hirtelen kiszállt az étterembizniszből: Priyanka Chopra összeveszett a partnerével?

2023. szeptember 19. 20:08   |   Szerző: Four

A színésznő egyik fontos projektje volt az indiai étterme, de most megszakította az együttműködést a partnerével.

hirdetés

Priyanka Chopra előszeretettel promótálta az utóbbi években a szerelemprojektjének is nevezett indiai éttermét, a Sonát. A híresség két évvel ezelőtt, az egyik barátjával, Maneesh Goyallal alapította a menő New York-i éttermet, és ahol lehetett szívesen beszélt a különleges ételkompozíciókról és családias légkörről, sőt, még a Jonas Brothers is gyakran említette elismerően a helyet.

Épp ezért lepte meg a törzsközönséget, hogy Chopra ezen a nyáron fogta magát és kivált az együttműködésből: sokak szerint személyes ellentét lehetett az oka, bár a színésznő sajtósa nagyon óvatosan fogalmazott. 

A Sona megalapítására változatlanul nagyon büszke, mert fontos és jelentős pillanat volt a karrierjében... Priyanka mindig törekedett arra, hogy előtérbe helyezze az india kultúrát, akár egy film, sorozat, vagy egy csodásan megkomponált tányér segítségével, amely az indiai gasztronómia csúcsát reprezentálta. 

Goyal pedig kijelentette, egy álma vált valóra azzal, hogy a színésznővel együtt dolgozhatott:

Hálásak vagyunk az együttműködéséért és támogatásáért. Habár a jövőben nem ő lesz a kreatív partnerem, továbbra is a Sona családjához fog tartozni, és izgatottak vagyunk az előttünk álló új fejezet kapcsán. 

A szép szavak ellenére továbbra is tartja magát a pletyka, hogy Chopra és Goyal rossz szájízzel vált külön: egyesek szerint ezt bizonyítja, hogy a közös barátaik elkezdtek választani közülük, akár egy rossz válás során a gyerekek. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek