Starity

Sophie Turner Joe Jonas egyik levelét használná fel ellene a bíróságon

2023. szeptember 29. 09:09   |   Szerző: SzilviD

Sophie Turner ex férje magánlevelével próbálja eltöröltetni a válókeresetet, amit Joe Jonas nyújtott be Floridában.

hirdetés
Sophie Turner Joe Jonas egyik levelét használná fel ellene a bíróságon
Fotó: Instagram / joejonas

Sophie Turner és Joe Jonas szeptember elején jelentették be, hogy véget ért a házasságuk, elválnak. Jonas Floridában adta be a válókerestet, de Turner nem akarja, hogy ott legyen a tárgyalás, mert akkor nem vihetné ki a lányait az Egyesült Államokból a válás végéig. Benyújtott egy több mint 300 szavas levelet, ami bizonyítja, hogy 2023 júliusában Joe Jonas még terveket szőtt Sophie Turnerrel egy angol otthon megvásárlására. A boldog pár még szerződést is aláírt, és 10%-os előleget fizetett egy 9,1 millió dolláros ingatlanra Wallingford, Oxford területén.

Jonas a levelet, amelyet valószínűleg az ingatlan tulajdonosainak írt, rajongó szenvedéllyel írta meg az angol vidék és az ingatlan iránt. A levélben azt írja, hogy ez az otthon tökéletes a pár két lányának.

Amikor a feleségemmel úgy döntöttünk, hogy több időt szeretnénk tölteni az Egyesült Királyságban, és végleges otthont keresünk, (idősebb) lányunk három követelményt fogalmazott meg: tyúkokat, egy pónit és egy Wendy házat

- áll a levélben, amelyet Turner azért nyújtott be, hogy elutasítsák a férje kerestét. 

Azok közül, amelyeket megtekintettünk, sok is megfelelt ennek a kritériumnak, de amikor befordultunk a sarkon, és megláttuk a bájos kék ablakokat, akkor azt az érzést éltük meg, amit korábban soha. Belépve a gyönyörű kertedbe, a saját gyerekeid piknikezését láttuk egy fa árnyékában, egy makramé hinta mellett, egyszerűen mennyei volt.

Jonas még elképzelte, hogy ellátogat a helyi kocsmába és használhatja az egyik helyiséget zenestúdióként.

Nagyon lelkesít a gondolat, hogy a gyerekeimet egy hajón elvigyem az iskolába, majd egy kis hajóval barátaimmal együtt lazítani menjek a kocsmába. A ház terveit és energiáját hihetetlennek találtam. Nem lenne semmi, amit megváltoztatnánk rajta. Valóban úgy érzem, hogy Sophie és én sok-sok éven át gondoskodni fogunk róla, és megtartjuk azt a varázslatot, amit teremtettél

- tette hozzá.

Turner Floridában szeretné elérni, hogy a válási kérelmet elutasítsák, miközben a Hágai egyezmény értelmében a szövetségi bíróságon kéri a felügyeleti jogot, mivel azzal vádolta Jonast, hogy megakadályozta, hogy visszavigye a lányait az Egyesült Királyságba. Elmondása szerint a gyerekek holmija már Angliában van, még tavasszal szállították át őket. 

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek