Starity

Johnny Depp szembeszáll a paparazzókkal

2010. december 13. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Karib-tenger kalózai című filmsorozatok sztárja, Johnny Depp nyíltan kijelentette egy interjúban, hogy semmitől nem riadna vissza – akár erőszakot is alkalmazna, ha egy lesifotós célba venné a gyerekét.

hirdetés
Johnny Depp szembeszáll a paparazzókkal

Johnny  Deppnek és feleségének, Vanessa Paradis-nak két gyermeke van, akiket bármi áron megvédenének a média hatásaitól. Johnny erről bőveben mesélt egy interjúban, amikor is a véleményét kérdezték a lesifotósokról való viszonyáról. Ebben az interjúban azt fogalmazta meg, hogy akár erőszak alkalmazását is bevetné, hogy megóvja a gyerekeit.

„Ha észreveszem, hogy egy paparazzó a srácokat fotózza, nem leszek szívbajos, szétverem a fejét – mondta Johnny, ám még fokozásképpen hozzátett egy mondatot. – És az az igazság, hogy az illető szemét is kikaparom.”

A sztárnak eddig jó párszor akadt a gondja a lesifotósok tömkelegével, de elismerte, hogy ez is egy szakma, és mostanra már könnyebben elfogadja a közelségüket, azaz már könnyebben elfogadja „a média vadállatait”, ahogyan ő szokott fogalmazni. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek