Starity

Britney Spears úgy érzi, túl szűziesnek állította be őt a menedzsmentje

2023. október 26. 23:11   |   Szerző: Four

A híresség szerint sokáig kislányosnak akarta beállítani őt a menedzsmentje.

hirdetés

Britney Spearsről ismét a memoárja kapcsán írunk: az énekesnő ugyanis megkérdőjelezte a menedzsmentje döntéseit, egészen pontosan azt, hogy miért akarták őt mindig "szűzies" fényben feltüntetni. 

A menedzsereim hosszú ideig egyfajta örökös szűznek akartak feltüntetni, mert rengeteg tini rajongóm volt. Az nem számított nekik, hogy én akkor már együtt éltem Justin Timberlake-kel, és 14 éves korom óta szexeltem. Miért próbálkozott olyan keményen a menedzsmentem, hogy engem egy fiatal szűzként ábrázoljanak még a húszas éveimben is? Kinek mi köze volt ahhoz, hogy én szexeltem-e vagy sem? 

- írta. 

Spears a botránykönyvében ugyan elárulta, hogy 14 évesen, a bátyja egyik barátjával veszítette el a szüzességét, 2002-ben úgy nyilatkozott, hogy "egész életében egy emberrel feküdt le", az pedig Justin Timberlake volt, "két évvel azután, hogy összejöttek". 

Timberlake egyáltalán nem örül neki, hogy Britney elég vaskos részt szentelt a kötetében neki, és elég sok negatívumot írt róla, történetesen például, hogy sms-ben szakított vele, és hogy az ő hatására vetette el a közös gyereküket. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek