Starity

Forgatják az Én vétkem folytatását - kiderült, lecserélték-e a férfi főszereplőt a botrányai miatt

2023. november 20. 22:10   |   Szerző: SzilviD

Gabriel Guevara spanyol színészt szexuális zaklatás vádjával letartóztatták a Velencei Filmfesztiválon. Azóta ejtették a vádakat ellene, de sokan aggódtak, hogy a botrány hatással lehet a karrierjére.

hirdetés

Az Amazon Prime Video már elkezdet dolgozni az Én vétkem folytatásán. A történet Mercedes Ron Bűnösök könyvsorozatán alapul. Az első rész sikere után a streaming szolgáltató hamar berendelte a folytatást, de mindez még Nicket, a férfi főszereplőt alakító Gabriel Guevara szexuális zaklatási botránya előtt történt. 

Guevara ellen nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben egy franciaországi szexuális zaklatás miatt. Velencei letartóztatása után az éjszakát a rendőrségen töltötte, de vádakat azóta ejtették ellene és visszatérhetett Spanyolországba. 

A film rajongói aggódtak, hogy Guevara a botrány miatt elveszítheti a szerepét az Én vétkem folytatásában, főleg mivel az Amazon Prime Video feltűnően hallgatott a történtekkel kapcsolatban. A fanok azonban megnyugodhatnak, Guevara visszatért a forgatásra, Nick szerepére pedig nem keresnek új színészt néhány kulisszák mögötti fotó tanúsága szerint. 

Sőt, a streaming platform nem csupán a második rész leforgatását rendelte el, hanem egyben felveszik a harmadik filmhez szükséges jeleneteket is. A producer pedig megerősítette, hogy már dolgoznak a második és a harmadik részen. Bejelentettek néhány új szereplőt is, Lion testvérét Lucát, illetve Michaelt és Briart, Sofíát és Simónt. 

Premierdátumot még nem közöltek, de várhatóan a második rész 2024 közepén érkezik, míg a harmadik 2025 végén.

via Mag., Cosmopolitan

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek