Starity

Olivia Rodrigo elárulta, miért követte egy rövid ideig Joshua Bassettet az Instagramon

2023. december 08. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Olivia Rodrigo bevallotta, hogy véletlenül követte az exét, Joshua Bassettet az Instagramon, és nem hackelték meg.

hirdetés

Olivia Rodrigo nem követ egyetlen fiókot sem a nyilvános Instagram-oldalán, de ez néhány pillanatra megváltozott 2022 nyarán. Rövid ideig ismét követte az exének, Joshua Bassettnek a fiókját, néhány rajongó akkoriban azt hitte, hogy meghekkelték.

Nos, Rodrigo bevallotta, hogy véletlenül követte Bassettet, miközben csekkolta őt az alkalmazáson, mindez 2022. július 2-án történt. Az énekesnő The Tonight Show Starring Jimmy Fallon című műsorban adott interjú során mesélt a történtekről.

Próbálok nulla embert követni, mert ez segít abban, hogy ne kelljen a telefonomról, tudod, a közösségi médiáról lekapcsolódnom

- magyarázta Rodrigo.

Volt egyszer egy nagyon kínos baki, amikor az exem profilját nézegettem, ahogy az emberek teszik, pereljetek be, sajnálom. És véletlenül követni kezdtem. Csak egy embert követtem, így szuper nyilvánvaló volt, hogy őt követem, és egy barátom berohant a szobámba, hogy »Ó, Istenem, szándékosan követted őt?! Töröld a követését!«

- mesélte.

Felkaptam a telefonomat, és megnyitottam az Instagram alkalmazást, és abban a pillanatban, ahogy megnyitottam az alkalmazást, a telefonom lemerült. Nem találtam töltőt, így egy ideig csak követtem az exemet. Elég kínos volt.

Rodrigo megjegyezte, hogy az emberek azt hitték, hogy meghekkelték, ő pedig nem árulta, hogy nem így van, inkább azt mondta, hogy "Igen, srácok, vigyázzatok magatokra!".

Bár nem nevezte meg Bassettet a műsorban, sok rajongó kiszúrta anno az esetet. 

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek