Starity

Kat Dennings feleségül ment szerelméhez - megérkeztek a hivatalos fotók!

2023. december 13. 08:08   |   Szerző: Four

A színésznő a kertjében fogadott örök hűséget szerelmének, Andrew W. K.-nek.

hirdetés

Férjhez ment a Az élet csajos oldala sztárja: Kat Dennings múlt hónapban fogadott örök hűséget zenész szerelmének, Andrew W. K.-nek, a ceremóniát és a lagzit pedig saját Los Angeles-i házuk udvarában tartották, szűk körben. 

Szerettem volna, hogy az esküvőnk minden módon különbözzön a szakmámban átlagos eseményektől. A virágdekorációt is én készítettem, a boltívünket is, ami három napba telt. Az egész élményből szerettem volna kivenni a részem, hogy érezzem: a semmiből építettük fel ezt a különleges pillanatot. 

Dennings elmondása szerint nagyjából három évvel ezelőtt, egyszerre kérték meg egymás kezét a konyhában Andrew-val, és ez inspirálta az esküvő tematikáját. 

A konyhai eljegyzés hangulata nagyon erősen jelen volt. Rájöttünk, hogy nem tudunk ellenállni egy kicsi, bensőséges otthoni esküvő gondolatának. 

Kat egy elefántcsontszín, vintage Alexander McQueen ruhában mondta ki az igent, amelyet gyöngyös Jimmy Choo platformcipővel párosított. 

A ceremónia "intim és nagyon érzelmes volt" a színésznő szerint, akit az édesanyja kísért be, az édesapja ugyanis az esküvő előtt másfél hónappal elhunyt - de a jelenlétét Kat így is érezte.

Igazán szerencsésnek éreztem magam, hogy egy ennyire kedves, szerető férfihez megyek hozzá. Az esemény egy kicsit elmosódott az emlékeimben, de a lehető legjobb értelemben. Folyton egymás szemébe néztünk, annyira izgatottak voltunk, hogy végre férj és feleség leszünk. 

- áradozott Dennings. 

 

 

 

 

 

 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek