Starity

Bűbájos boszorkák: Shannen Doherty bevallotta, minden nap sírt Alyssa Milano miatt

2023. december 13. 16:04   |   Szerző: Four

A filmvásznon jóban voltak, az életben azonban egyáltalán nem kedvelték egymást.

hirdetés

Azt eddig is tudni lehetett, hogy a Bűbájos boszorkák színésznői csak a filmvásznon ápoltak jó viszonyt, de Shannen Doherty most elárulta, hogy szinte minden nap sírt Alyssa Milano miatt a forgatáson - és a kettejük közt zajló dráma a másik színésznővel, Holly Marie Combsszal való viszonyát is veszélyeztette. 

Doherty a nemrég indult podcastjében elárulta, hogy "rivalizálást" és a "női testvériség hiányát" érezte Alyssa esetében. 

A kettejük közti dráma pedig kibontakozott, amiko Combs méhében az első évad forgatásakor tumort találtak, így a produkció munkálatai két hétre leálltak, a műtét és a lábadozás idejére. Ám Doherty elmondása szerint amikor meg akarta látogatni kolléganőjét a kórházban, Alyssa az édesanyjával együtt az állította, hogy Combs nem fogadhat látogatókat. 

Vártam 24 órát a műtét után, és még akkor sem volt egyszerű bejutnom. Alyssa és az anyukája azt mondták, hogy nem mehetek be. Megakadályozták, hogy az emberek látogathassanak, és akkoriban ezeket a dolgokat nem lehetett tudni. 

Combs azonban felkereste Shannent, és rákérdezett, hogy miért nem látogatta meg őt:

Emlékszem, üzentél, hogy "Haver, eljössz egyáltalán?" És éreztem a hangodon a fájdalmat, mert olyan volt, mintha magadra hagytalak volna. De dühöt is éreztem a helyzet miatt, hogy nem engedték a látogatást, és hogy a család beleártotta magát ebbe a helyzetbe, egy fura megosztottságot okozva kettőnk között, ami aztán az egész második évad alatt folytatódott, és emiatt minden este sírtam.

- árulta el a híresség, aki hosszú ideje küzd rákkal, a súlyos betegség pedig nemrég átterjedt a csontjaira is. 

Doherty egyébként a harmadik évad után pontosan a drámára hivatkozva hagyta ott a Bűbájos boszorkákat, amellyel kapcsolatban Alyssa úgy nyilatkozott, "nagyon különböző emberek", mert míg ő "elég laza és nyugodt, Shannen energikus, makacs és határozott elképzelései vannak a munkáról."

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek