Starity

Shanna Moakler szerint Kim Kardashian és Travis Barker azt tervezték, hogy szexelni fognak

2024. január 12. 17:05   |   Szerző: Four

A zenész exe kitálalt, szerinte Kim Kardashiannal akart összejönni anno a sztár.

hirdetés

További részletekre derültek ki abból a podcastból, amelyben Travis Barker exe, Shanna Moakler többek között azt állította, hogy a Kardashian család drága ajándékokkal próbálja magához édesgetni a zenésszel közös gyerekeit, a 20 éves Landont és a 18 éves Alabamát (van még egy gyermeke az előző kapcsolatából, a 24 éves Atiana). 

Moakler a "Dumb Blonde" podcast további részében arra tért ki, hogy állítása szerint Travis Barker és Kim Kardashian már azt tervezte, hogy szexelni fognak. Minderre pedig úgy jött rá, hogy egy anonim személy elküldte neki Barker és Kardashian állítólagos üzenetváltását. 

Kim testvérének lakásán próbáltak találkozni, hogy szexeljenek. Én szerettem volna, hogy működjön a kapcsolatunk. Nagyon szerelmes voltam Travisbe. 

- emlékezett vissza az asszony, majd hozzátette, amikor megmutatta neki, Barker rögtön törölte az üzeneteket és kijelentette, "nem lát semmit."

Shanna ezek után felhívta Kimet, hogy kérdőre vonja:

Annyit mondott nekem, hogy ő "nem szereti a fehér srácokat". Én meg azt válaszoltam: "Bárkit megb***nál a hírnévért."... Travis és én sosem tudtunk túllépni ezen. Hülyén éreztem magam. 

- mondta. 

Barker egyébként mindig is tagadta ezeket a vádakat (Moakler már korábban is beszélt arról, hogy az exe megcsalta őt Kim Kardashiannal), és Kim szintén "igaztalan narratívának" nevezte. 

A Blink 182 zenésze 2022-ben vette feleségül Kim nővérét, Kourtney-t, és tavaly született meg az első gyerekük, Rocky. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek