Starity

Glen Powell bevallotta, szándékosan játszották el Sydney Sweeney-vel, hogy a valóságban is egymásba szerettek

2024. április 24. 17:05   |   Szerző: Four

A színész elárulta, direkt játszottak rá arra, hogy a valóságban is románc alakult ki köztük.

hirdetés

Sydney Sweeney és Glen Powell tavaly megjelent romcomja, az Imádlak utálni elég nagy sikerre tett szert: nem csoda, hiszen a két híresség a premiert megelőzően gőzerővel promótálta a produkciót. A róluk készült képek illetve nyilatkozatok alapján pedig sokan úgy gondolták, a való életben is romantikus szálak fűzik őket egymáshoz (dacára annak, hogy Sydney-nek vőlegénye van). 

A két híresség nemrég már utalgatott rá, hogy szimplán a promóció kedvéért játszottak rá a viszonyra - de a forgatáson annyira jó barátságot kötöttek, hogy már azért lobbiznak, hadd szerepeljenek megint együtt egy filmben

Powell most a The New York Timesnak nyilatkozott arról, hogy tényleg marketingfogás volt részükről az állítólagos viszonyuk:

Két dolgot kell eladnod egy romcommal: a szórakozást és a kémiát. Sydney és én nagyon jól szórakozunk együtt és erőlködés nélkül nagyszerű a kémia közöttünk. Az emberek gyakran szeretnék, hogy amit a filmvásznon látnak, az a való életben is megtörténjen - és néha erre rá kell erősíteni egy kicsit. Ez nálunk tökéletesen működött. Sydney nagyon okos.

- mondta. 

A színésznő egyébként nemrég kijelentette, ő és a vőlegénye is producerei voltak a filmnek, és a férfi is részt vett a forgatáson. 

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek