Starity

Öngyilkosságot kísérelt meg Ryan Guzman

2024. május 21. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

A 36 éves sorozatsztár őszintén vallott élete egyik legsötétebb időszakáról.

hirdetés
Öngyilkosságot kísérelt meg Ryan Guzman
Fotó: Getty Images I Paul Archuleta

Tommy DiDario I've Never Said This Before című podcastjában mesélt Ryan Guzman arról, hogy életében volt egy időszak, amikor olyan mélyen volt lelkileg, hogy úgy érezte, nem bírja tovább.

Körülbelül hat és fél - hét éve történt... eljutottam arra a pontra, hogy megpróbáltam véget vetni az életemnek. Szerencsére nem jártam sikerrel. Isten kegyelmének köszönhetően, szerencsére kaptam egy második esélyt. Attól a pillanattól fogva megragadtam minden egyes alkalmat, hogy eltöröljem mindazt, ami odáig juttatott, és felépítsem mindazt, amiért élni érdemes

– magyarázta Guzman, aki bevallotta, barátja, Stephen 'tWitch' Boss 2022 decemberében elkövetett öngyilkossága és saját tapasztalata teljesen megváltoztatta az élethez való hozzáállását.

A saját tapasztalatom és mindaz, ami a haverommal, tWitch-csel történt, azok minden bizonnyal életem legalapvetőbb pilléreivé váltak, és lehetővé tették számomra, hogy mélyebb könyörületet és empátiát érezzek mások iránt.

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek