Starity

Scarlett Johansson főszereplésével készül a Jurassic-franchise következő filmje

2024. május 25. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Ez olyasmi lesz, amit látnod kell! Úgy tűnik, a hollywoodi fejesek még nem fogytak ki a dínós történetekből.

hirdetés
Scarlett Johansson főszereplésével készül a Jurassic-franchise következő filmje
Fotó: Universal Pictures, Getty Images I

Előreláthatóan 2025. július 2-án kerül a mozikba a Jurassic-franchise újdonsága, melynek részleteit féltve őrzött titkokként őrzik a készítők. Egyelőre ugyan nem sok információ áll rendelkezésre a folytatásról, annyi azonban bizonyos, hogy elhatárolódik a 2015-ben indult Jurassic World-trilógiától és „új vizekre evez”.

Az eredeti, Jurassic Park-filmek rajongói számára izgalmas hír lehet, hogy a forgatókönyvírói székbe nem kisebb személy, mint David Koepp ül majd – ő írta az első, 1993-as Jurassic Park és a második, 1997-es Az elveszett világ: Jurassic Park című filmek szkriptjét is. Visszatérése azért is ígéretes, ugyanis általa talán visszatérnek a készítők az eredeti filmsorozat gyökereihez és ismét elmerülhetünk általa Michael Chricton regényíró 1990-ben megálmodott világában.

Abban mindenesetre biztosak lehetünk, hogy ezúttal új szereplőgárda felbukkanására kell számítanunk – a legnagyobb húzónévnek Scarlett Johansson számít, mellette azonban feltűnik még a Bridgertonból ismert Jonathan Bailey, valamint Rupert Friend is. Chris Pratt, aki a Jurassic World-trilógia Owen Gradyjét alakította sejtelmesen elárulta, hogy bár az ő visszatérése nem garantált, de nem árt azért számolni vele.

Soha ne mondd, hogy soha! Talán. Talán visszatérek. Talán nem.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek