Starity

Ryan Reynolds szerint Hugh Jackman 55 évesen is elképesztő volt Rozsomák szerepében

2024. május 31. 15:03   |   Szerző: Four

A színész szerint mindegy, hány éves Jackman: villámgyors volt a harcjelenetekben.

hirdetés
Ryan Reynolds szerint Hugh Jackman 55 évesen is elképesztő volt Rozsomák szerepében
Fotó: deadpoolmovie/Instagram

Hugh Jackmanről korábban megírtuk, hogy azt hitte, soha többé nem bújhat Rozsomák bőrébe, így aztán kérdés nélkül igent mondott, amikor Ryan Reynolds felkereste a Deadpool & Rozsomák ötletével. Igen ám, de a szuperhős bőrébe bújni szigorú diétával és edzéssel járt a színész számára, és bevallotta, 55 évesen már egyáltalán nem volt egyszerű számára a feladat. 

Amikor igent mondtam, elképesztően izgatott voltam. Eleinte kicsit izomlázam volt, de imádtam, hogy a testem még mindig reagál. Arra is rájöttem, milyen jót tesz az agynak. De a legnehezebb része... az étkezés volt. Nagyon sokat kellett ennem. A testalkatom alapvetően elég sovány, és így elég nehéz elérni a kívánt méretet. Ez az, amire fejben is koncentrálnom kellett. 

- mondta. 

Kollégája, Ryan Reynolds hozzátette, alig hitt a szemének, amikor meglátta, Jackman mennyire kigyúrta magát, továbbá rájött arra is, mennyire előnyös volt a forgatás során, hogy Hugh több musicalben szerepelt. 

Már maga az elképesztő volt, hogy milyen eltökélten hajtottad végre az akciójeleneteket, a koreográfiákat. Most elöször láttam, milyen előnyös, ha az embernek van táncos és zenei gyakorlata egy akciófilm során. Olyan gyorsasággal és magabiztosan, pontosan hajtottad végre a harcjeleneteket, hogy ilyet még sosem láttam. Mindegy, hogy 25 voltál, 35, 45 vagy 55. Villámgyors volt. 

- áradozott Reynolds. 

A Deadpool & Rozsomák hazai premierje július 25-én lesz, ide kattintva látható a legújabb szinkronos előzetese. 

via Deadline

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek